Lifestyle

Nuntă de 5 stele în lumea bună: mireasa a urcat pe scenă şi a cântat alături de Miţă de la Bere Gratis

Nuntă de 5 stele în lumea bună: mireasa a urcat pe scenă şi a cântat alături de Miţă de la Bere Gratis camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Weekendul abia încheiat a fost unul plin de petreceri, însă un eveniment care a ieşit în evidenţă a fost nunta dintre Dominic Bruynseels, şeful uneia dintre celei mai importante bănci din România, First Bank, şi Ramona Ioana Bruynseels, consilierul pe chestiuni economice al premierului.

Evenimentul de zile mari a fost unul foarte special pentru mireasă nu doar pentru că îşi unea destinele cu bărbatul vieţii ei, ci şi pentru că a urcat pe scenă alături de cei de la Bere Gratis, formaţie care i-a încântat pe invitaţi cu cele mai cunoscute piese ale trupei.

Atunci când a urcat pe scenă, Ramona Ioana Bruynseels i-a surprins pe invitaţii de la nuntă deoarece a cântat, alături de Miţă de la Bere Gratis, o piesă foarte cunoscută publicului larg: „Cântă Cucu-n Bucovina“.

Imaginile de la nuntă au ajuns inclusiv la televiziunile de ştiri, jurnaliştii de la Antena 3 notând că nunta a fost una inedită.