News

Nuntă între doi foşti concurenţi ”Insula Iubirii”. Ce rochie superbă a purtat mireasa!

Nuntă între doi foşti concurenţi ”Insula Iubirii”. Ce rochie superbă a purtat mireasa! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Au fost concurenţi în emisiunea ”Insula Iubirii”, iar acum au ajuns la altar, dovedind că iubirea lor e mai presus de orice.

Medana şi Robert au ajuns în faţa preotului pentru a-şi jura iubire veşnică. Mireasa a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă, cu un decolteu în V, care-i punea în evidenţă decolteul generos şi silueta silfidă.

Alături le-au fost cei apropiaţi, dar şi fiul lor, Erik.

„Pfu, nici nu stim cu ce sa incepem a fost o zi atat de frumoasa pentru noi, incat fiecare dintre voi ati ocupat locul 1 in a face aceasta zi de neuitat. MULTUMIM parintiilor pentru sprijinul si prezenta lor, neamurilor care au fost langa noi, NASIILOR pentru ca au acceptat sa faca parte din familia noastra Alexandra Mates cu Rosu Andrei, Sergiu Lapadus si Lăpăduş Andreea Loredana!!! Va iubim!!!

Multumim tuturor prieteniilor si invitatiilor pentru tot!!! Tot!!! Fara ei, nunta ar fi fost pustie! Ati fost trup si suflet alaturi de noi mereu, iar ieri ne-ati mai demonstrat asta o data! Ati jucat, ati cantat, ne-am distrat si am creeat multe amintiri frumoase impreuna datorita energiei voastre! Sunteti cu totii speciali pentru noi. VA MULTUMIM!!!”, a scris Medana pe contul ei de socializare.