News

Nunta lor din Las Vegas n-a avut nicio valoare!

Nunta lor din Las Vegas n-a avut nicio valoare!

Ceremonia a fost transmisă de TMZ După ce presa a trâmbiţat, ieri, că tinerii actori Shia LaBeouf şi Mia Goth şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de 700 de dolari, în Las Vegas, şi-n faţa unei sosii a lui Elvis, aflăm astăzi că lucrurile n-au stat chiar aşa.

Ceremonia transmisă în direct pe site-ul TMZ n-are nicio valoare. Cel puţin aşa susţin autorităţile statului Nevada, care n-au înregistrat niciun certificat de căsătorie cu numele celor doi.

„În dosarele noastre nu figurează niciun certificat de căsătorie pe numele lui Shia LaBeouf & Mia Goth. A fost vorba doar de o ceremonie prin care cei doi şi-au luat un angajament, în Las Vegas“, se arată într-o postare pe Twitter a autorităţilor din Nevada.

shia1
Căsătoriţi şi nu prea...
shia 2
Shia LaBeouf şi Mia Goth, în Las Vegas

Această ceremonie semi-oficială sau ce-o fi fost ea a avut loc luni, pe 10 octombrie, şi a constat în închirierea unui coordonator şi a unui preot care să-l imite pe Elvis. Proaspeţii soţi au avut parte şi de muzică, decoraţiuni, lumini, un aparat de făcut fum, un buchet pentru mireasă, 10 fotografi şi un tur cu limuzina.

LaBeouf şi Goth au transmis întreaga ceremonie în direct pe TMZ.