News

Nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte, sub lupa lui Cătălin Botezatu: „A avut curaj“

Nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte, sub lupa lui Cătălin Botezatu: „A avut curaj“

Weekendul trecut, Brigitte a devenit doamna Pastramă, după ce s-a căsătorit cu Florin, fostul ei coleg de la „Ferma. Un nou început“, alături de care a început o relaţie încă din timpul emisiunii de la Pro TV.

De la fericitul eveniment nu au lipsit, aşa um era de aşteptat, vedetele autohtone, printre care Oana Roman, Kamara şi Jorge, însă un nume important din showbiz a lipsit: Cătălin Botezatu.

Fiind prieten bun cu Florin Pastramă, Botezatu a vorbit zilele acestea despre nuntă, chiar dacă nu a putut să ajungă la eveniment. „Pe Florin îl cunosc, este un tip foarte ok. Mi-a plăcut că la căsătoria lui religioasă a păstrat tradiţiile, cu rasul bărbii şi a tunsului, alături de cavalerii de onoare. El este un tip autentic, încă se obişnuieşte cu această lume, cea în care eşti numai în lumina reflectoarelor, şi chiar cred că a venit în această căsnicie cu foarte multă iubire. Este un băiat minunat şi chiar a avut curaj să facă pasul acesta. Glumesc, nu spun cu o tentă anume, ci este important să poţi să te implici într-un angajament pe viaţă având lângă tine o femeie celebră“, a spus Cătălin Botezatu, potrivit celor de la Spy News.