Case Regale

Nuntă princiară sub soarele Toscanei. Prinţesa Marie Astrid de Liechtenstein s-a căsătorit religios

Nuntă princiară sub soarele Toscanei. Prinţesa Marie Astrid de Liechtenstein s-a căsătorit religios camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este a doua nuntă cu ştaif în Principatul de Liechtenstein.

Prinţesa Marie Astrid de Liechtenstein, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit, ieri, cu iubitul ei, Ralph Worthington, în localitatea Capalbio din sudul regiunii italiene Toscana. Mireasa este fiica Prinţesei Margaretha de Luxembourg şi a Prinţului Nikolaus de Liechtenstein, iar nunta acesteia are loc la doar două săptămâni după ce sora ei mai mare, Prinţesa Maria Anunciata de Liechtenstein, s-a căsătorit cu prietenul ei, antreprenorul Emanuele Musini, la Viena.

Marie Astrid a purtat o rochie superbă, cu broderie şi cu trenă lungă, purtând pe cap o tiară spectaculoasă din colecţie de bijuterii a casei princiare de Liechtenstein. Printre cei prezenţi la ceremonia oficiată la catedrala din localitatea italiană s-au numărat şi reprezentanţi ai caselor regale şi princiare europene, printre care Alessandra de Osma, Prinţul Christian de Hanovra, Ekaterina Prinţesă de Hanovra şi Prinţesa Mafalda de Hesse.

Proapeţii căsătoriţi au părăsit, apoi, catedrala în care s-au căsătorit religios într-o superbă maşină roşie decapotabilă, model retro, pe care a condus-o chiar mirele.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările