Case Regale

Nunta Prinţesei Beatrice, în pericol. Recepţia de la palat a fost anulată

Nunta Prinţesei Beatrice, în pericol. Recepţia de la palat a fost anulată camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

E clar, Prinţesa Beatrice este cea care trage cel mai abitir ponoasele acestor vremuri, dintre toţi membrii familiei regale britanice.

În plină criză Coronavirus, nepoata reginei şi logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au suspendat ceremonia plănuită pentru data de 29 mai. Cei doi urmau să se căsătorească religios la Palatul St James's din Londra, urmând ca, după eveniment, Regina Elisabeta să organizeze în cinstea lor o recepţie în grădina Palatului Buckingham.

Oficiali regali au declarat ieri că recepţia a fost anulată şi că petrecerea de nuntă va fi una intimă, cu un grup mic de membri ai familiei şi prieteni.

La recepţia plănuită iniţial erau aşteptaţi circa 150 de invitaţi, nunta Prinţesei Beatrice putând fi evenimentul monden al anului 2020, în Marea Britanie.

Este foarte probabil ca cei doi să mute data nunţii mai târziu în an, având în vedere că logodnicul lui Beatrice are origini italiene şi se aşteaptă ca la nunta lui să participe multe persoane din Cizmă, o ţară extrem de lovită de Coronavirus, în acest moment. 

Modifică Setările