News

Nuntă supersecretă! Un cuplu sexy al Hollywoodului s-a căsătorit

Nuntă supersecretă! Un cuplu sexy al Hollywoodului s-a căsătorit

Rareori, vedetele reuşesc să aibă parte de intimitate. Dar iată că se poate! Vorbim de o blondă superbă, de profesie model, şi un star al filmelor de acţiune, cu un fizic foarte lucrat, care au confirmat recent că şi-au spus jurămintele în mare taină... acum aproape un an!

Lara Bingle şi Sam Worthington au devenit părinţi în martie 2014
Lara Bingle şi Sam Worthington au devenit părinţi în martie 2014

Modelul Lara Bingle şi Sam Worthington, actorul din seria Avatar şi din Clash of the Titans, au confirmat că sunt soţ şi soţie de un an, pe când blonda era însărcinată cu primul copil al lor, un fiu pe nume Rocket Zot. O nuntă grăbită şi supersecretă, care vine la nici doi ani de relaţie. “Eu şi Sam ne-am căsătorit cam acum un an, în decembrie, anul trecut, pe 28 mai exact… a fost o ceremonie foarte discretă, în Melbourne, de unde provine familia lui”, a povestit Lara (28) pentru un post de radio australian.

“Au fost prezente doar familiile noastre, mai puţin de 10 oameni… noi am scris jurămintele, noi am pregătit totul. Am închiriat o casă acolo, eu eram în luna a şasea, deci a fost foarte relaxant. Am şi gătit prânzul!”. Însă soţia celebrului actor de 39 de ani a avut parte de rochia clasică de mireasă, pe care a găsit-o puţin mai greu, dat fiind că sarcina era avansată. “Cu puţin înainte de nuntă, am fost în Londra. Să găseşti o rochie când eşti gravidă în luna a şasea e foarte greu. Am ajuns să port o rochie Louis Vuitton”.

Premiere Of Open Road Films' "Sabotage" - Arrivals
Cei doi îşi mai doresc copii pe care să-i crească în Australia, deşi este foarte greu.

Cât priveşte familia lor, se pare că însurăţeii au de gând să mai aibă copii. “Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine. Şi mai bine mai curând decât prea târziu. Am vrea vreo 4 copii. Rocket s-a născut în Los Angeles, dar noi trăim pe drumuri, între New York şi LA. Acasă în Sydney e, touşi, cel mai bine.”, a mai povestit frumoasa australiancă.

FOTO Getty Images