Royals

O afirmaţie îndrăzneaţă: “Prinţul Harry trebuia să se însoare cu Cressida Bonas!”

O afirmaţie îndrăzneaţă: “Prinţul Harry trebuia să se însoare cu Cressida Bonas!” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Multe dintre problemele care au apărut odată cu mariajul lui cu Meghan Markle ar fi fost evitate dacă Prinţul Harry ar fi ales să se însoare cu fosta lui iubită, Cressida Bonas, susţine un expert regal pentru presa britanică.

Harry s-a iubit cu actriţa britanică timp de doi ani, apoi cei doi s-au despărţit amiabil în 2014, cu doi ani înainte ca prinţul s-o cunoască pe Meghan Markle. Conform autorului regal Andrew Lownie, Harry ar fi dus o viaţă mult mai uşoară în sânul casei regale dacă s-ar fi căsătorit cu Cressida, deoarece aceasta nu i-ar fi cerut să părăsească familia, cum a făcut-o Meghan.

Lownie susţine că originea americană a lui Meghan Markle o împiedică pe aceasta să înţeleagă tradiţia şi stilul de viaţă al monarhiei britanice.

“Dacă Harry s-ar fi însurat cu Cressida Bonas, am mai fi avut problemele pe care le avem acum? Nu!”, este de părere expertul regal, considerând că o englezoaică ar fi avut mai mult respect pentru regină şi tot ceea ce reprezintă ea.

În vârstă de 32 de ani, Cressida Bonas s-a căsătorit, la rândul ei, anul trecut, cu un alt Harry, investitorul imobiliar britanic Harry Wentworth-Stanley.

Comentarii

Modifică Setările