News

O altă actriţă de la Hollywood a cerut ordin de restricţie împotriva fostului soţ!

O altă actriţă de la Hollywood a cerut ordin de restricţie împotriva fostului soţ!

După vedete precum Amber Heard, Sarah Hayland sau Uma Thurman, o altă actriţă de la Hollywood susţine că viaţa ei este în pericol din cauza fostului partener de viaţă. Este vorba de vedeta de reality-show Bethenny Frenkel, care nu-şi mai găseşte liniştea din cauza fostului soţ, Jason Hoppy, cu care are şi o fetiţă. Bethenny Frankel se teme pentru viaţa ei Se pare că Jason i-a trimis fostei soţii o serie de e-mail-uri tendenţioase, după care s-a prezentat chiar şi la şcoala fetiţei lor în vârstă de şase ani doar pentru a o putea întâlni pe Bethenny şi pentru a isca o ceartă. Ajuns acolo, Jason i-ar fi spus lui Bethenny că are de gând s-o ”distrugă”, încerând s-0 provoace: ”Te voi distruge, poţi să-ţi iei câţi avocaţi vrei, te-am avertizat”.

Câteva ore mai târziu, Jason a fost arestat şi acuzat de hărţuire, potrivit unui reprezentant al poliţiei din New York. Din păcate, acesta a fost scos pe cauţiune şi se află, în prezent, în libertate. Ba mai mult de atât, avocatul acestuia a promis că vor obţine răzbunare în tribunal.

51738511 Bethenny Frankel's ex Jason Hoppy is seen giving their daughter Bryn a ride on his shoulders in New York City, New York on May 12, 2015. The pair are going through a nasty divorce and custody battle. A judge just ordered Bethenny to pay Jason $100,000 for his legal bills. That's on top of the $12,000 a month for spousal support and $3,000 a month in child support that Bethenny already pays Jason. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Jason Hoppy şi fiica cuplului, Bryn

Îngrijorată, Bethenny a cerut oficialităţilor să primească un ordin de restricţie împotriva lui Jason, acum că este pornit să-i facă rău cu orice preţ. Şi l-a primit! Astăzi, actriţa a fost înştiinţată în mod oficial că Jason nu are voie să apropie de ea sau de fiica lor timp de şase luni.

foto: hepta

Modifică Setările