Royals

O altă amantă? Dădaca prinţilor William şi Harry a trezit admiraţia lui Charles şi gelozia Dianei

O altă amantă? Dădaca prinţilor William şi Harry a trezit admiraţia lui Charles şi gelozia Dianei

Membrii familiei regale trebuie să respecte cu stricteţe regulile şi să se abţină de la situaţii care i-ar putea compromite sau i-ar putea pună într-o lumină proastă în faţa publicului. Cu toate acestea, cei care locuiesc la Palatul Buckingham sunt, de fapt, oameni, iar emoţiile obişnuite nu le sunt străine. De aceea, publicul ştie întotdeauna ceva despre oricare dintre gafele regale.

Alexandra "Tiggy" Shan Legge-Bourke este una dintre cele mai iconice persoane din viaţa familiei regale britanice. Ştiaţi că această bonă obişnuită a reuşit să se interpună între prinţul Charles şi prinţesa Diana?

Povestea începe în 1993, când fiica unui bancher comerciant devine guvernanta prinţilor William şi Harry. Desigur, înainte de asta a trecut printr-o verificare amănunţită. Tiggy a trecut-o cu brio, deoarece avea o reputaţie excelentă, o origine bună şi o educaţie solidă, primită la Institutul elveţian Alpin Videmanette. Chiar şi prinţesa Diana studiase acolo, dar numai pentru un semestru, abandonând după aceea.

Leggy-Bourke a devenit bonă regală la 28 de ani. Era tânără şi atrăgătoare, iar mulţi din palat au remarcat acest fapt. Au început să se teamă că Charles îi va acorda prea multă atenţie fermecătoarei dădace, iar gelozia prinţesei va fi trezită. Diana a fost informată rapid că năvalnica Camilla Parker-Bowles era necesară doar pentru a distrage atenţia, iar Tiggy era adevărata iubire a prinţului. Se zvonea chiar că guvernanta lui William şi Harry a reuşit chiar să rămână însărcinată cu tatăl lor, dar a făcut avort.

Ultima declaraţie a avut consecinţe grave pentru Diana. Shan Legge-Bourke a angajat avocaţi şi a cerut ca prinţesa de Wales să îi ceară scuze. Nu le-a primit, dar Diana a început să fie mai prudentă în declaraţiile sale.

În ciuda tuturor intrigilor din jurul lui Tiggy, Harry şi William au iubit-o şi au rămas devotaţi bunei îngrijitoare. Ba mai mult, au devenit naşii copiilor ei.

 

 

 

Modifică Setările