News

O altă iubire secretă? Prinţesa Diana s-ar fi lăsat sedusă şi de un actor. Cine era el

O altă iubire secretă? Prinţesa Diana s-ar fi lăsat sedusă şi de un actor. Cine era el

După ce căsătoria ei cu prinţul Charles s-a destrămat, prinţesa Diana s-a iubit cu cei mai eligibili burlaci. Lista cuceririlor ei continuă să-i surprindă chiar şi pe cei mai înflăcăraţi fani.

Multe dintre relaţiile ei au fost însă secrete. Prinţesa nu a confirmat niciodată legătura cu niciunul dintre ei, în ciuda fotografiilor care dovedesc contrariul.

Înainte să îşi găsească sfârşitul, prin viaţa ei au trecut câţiva bărbaţi de top, inclusiv un chirurg pakistanez, Hasnat Khan, iar mai târziu, miliardarul Dodi Al Fayed. Şi-a păstrat toate relaţiile departe de ochii lumii, dar se spune că Hasnat Khan a fost dragostea vieţii ei.

Cu toate acestea, datele susţin că Diana a avut o relaţie discretă cu actorul Terence Stamp la începutul anilor '90. Această poveste a fost negată de Stamp în memoriile sale, The Ocean Fell Into the Drop. El a mărturisit că relaţia dintre ei a fost una strict platonică.

“Nu a fost aşa. Am crezut că acesta este ultimul lucru de care are nevoie cu adevărat. Voia doar pe cineva cu care să vorbească, un bărbat care să aibă păreri obiective. Aşa am ajuns să ne deschidem unul către celălalt”, a mărturisit Terence.

Stamp spune că i-a cunoscut suferinţa şi ar putea spune că era tristă că mariajul ei s-a destrămat."Lady Diana credea în mariajul ei cu Charles, dar nu a fost aşa cum se aştepta".

Voia mai mulţi copii

În ciuda relaţiilor pe care a continuat să le aibă cu alţi bărbaţi, inclusiv cu Dodi cu care a fost în ziua în care şi-a pierdut viaţa, se spune că Diana îşi dorea al treilea copil. De preferat o fată.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările