News

O bunicuţă din Anglia care s-a măritat cu un tinerel egiptean se teme să nu moară înainte de a se bucura de căsnicie şi acuză birocraţia actelor

O bunicuţă din Anglia care s-a măritat cu un tinerel egiptean se teme să nu moară înainte de a se bucura de căsnicie şi acuză birocraţia actelor camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

O bunicuţă din Anglia aşteaptă ca pe jar să se pună la punct documentaţia proaspătului său soţ egiptean, un tinerel care o va urma în Anglia, când actele vor fi gata.

Însă femeia în vârstă de 81 de ani se teme că procedurile greoaie îi vor afecta fericirea. Nu ar vrea să moară înainte de a locui în Anglia cu Mohamed Ahmed Ibriham. Iris Jones, în vârstă de 81 de ani, din Somerset, s-a măritat cu egipteanul Mohamed Ahmed Ibriham în vârstă de 36 de ani anul trecut, la Cairo, după ce l-a cunoscut pe Facebook în 2019.

Iris Jones a revenit în Anglia, iar mirele aşteaptă în Egipt soluţionarea problemelor legate de viză. Bunicuţa se teme că cei 45 de ani diferenţă dintre ei şi vârsta sa pot fi inamicii acestui mariaj, iar ea nu vrea să moară înainte de a-l vedea acasă. Cei doi fac un adevărat spectacol pe Facebook, unde îşi declară iubirea la fiecare poză. Inclusiv pozele lor de profil sunt de cuplu. Mohamed Ahmed Ibriham nu conteneşte să o laude şi să-i facă numeroase complimente.

Pensionara acuză birocraţia din Anglia şi e conştientă că o împiedică să-şi trăiască viaţa alături de bărbatul dorit.

”Sunt separată de iubitul meu şi mi-e greu”, a declarat Iris Jones pentru Metro. ”Vârsta nu mi-e aliat. Pot muri şi mâine. Pentru mine, fiecare zi e preţioasă.”

Cei doi proaspăt căsătoriţi speră totuşi ca bărbatul să primească viza cât mai repede pentru a se putea muta în Anglia, alături de soţia sa.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările