Royals

O considera prostuţă şi slabă de înger. Sora lui Charles, Prinţesa Anne, a fost mereu geloasă şi răutăcioasă cu Diana

O considera prostuţă şi slabă de înger. Sora lui Charles, Prinţesa Anne, a fost mereu geloasă şi răutăcioasă cu Diana camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Când fermecătoarea Prinţesă Diana apare în viaţa familiei regale, sora mai mică a lui Charles, Prinţesa Anne, este eclipsată de nou-venita la curtea regală.

Dacă în serialul The Crown se dă de înţeles că Anne este frustrată din cauza comparaţiei cu această femeie mai tânără şi mai frumoasă, în realitate, relaţia dintre cele două a fost şi mai tensionată. Experţii regali susţin că Prinţesa Anne o considera prostuţă şi slabă pe Diana şi ura felul în care cumnata ei se folosea de presă pentru a se promova, în loc să-şi facă datoria faţă de coroană.

Cele două femeie erau cât se poate de diferite: Anne era cu 11 ani mai în vârstă decât soţia fratelui ei, cu o personalitate puternică, iubitoare de sporturi outdoor şi de viaţa la ţară şi deloc interesată de frivolităţi şi modă. Pe de altă parte, Diana era o tânără fragilă, căreia îi plăceau mondenităţile şi care depindea de atenţia celorlalţi.

Biografii regali susţin că Prinţesa Anne, acum în vârstă de 70 de ani, ştia cum s-o domine pe regretata Diana, existând numeroase episoade în care Anne a făcut-o să se simtă prost şi luată în râs. La începutul mariajului Dianei cu Charles, cu ocazia unui Crăciun petrecut pe domeniul regal de la Sandringham, prima nu aflase că membrii familiei regale obişnuiesc să îşi dăruiască cadouri... amuzante.

Aşa că tânăra i-a dăruit cumnatei sale un pulover de caşmir, fiind cadorisită, la schimb, de către aceasta, cu un capac pentru toaletă. Suntem siguri că sensibilei Diana nu i s-a părut deloc amuzant acest gen de dar.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările