News

O familie fericită! Iată-i pe Ashton Kutcher şi Mila Kunis la plimbare alături de copiii lor

O familie fericită! Iată-i pe Ashton Kutcher şi Mila Kunis la plimbare alături de copiii lor camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Relaţia dintre Ashton Kutcher şi Mila Kunis a fost mereu una mediatizată, iar anul trecut, în vară, se scria că actorul şi-ar fi înşelat soţia şi că sunt probleme în mariajul lor. Totul a fost însă dezminţit de Ashton, care a anunţat că femeia alături de care a fost surprins era nimeni alta decât verişoara lui.

Zilele trecute, cei doi actori au arătat din nou întregii lumi că sunt foarte fericiţi împreună şi au ieşit la plimbare cu cei doi copii pe care îi au, Dimitri Portwood şi Wyatt Isabelle. Cei patru au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce se plimbau prin Los Angeles.

La începutul acestui an, Ashton Kutcher şi Mila Kunis şocau opinia publică după ce anunţau că nu le vor lăsa urmaşilor nimic din averea lor de peste 170 de milioane de dolari. Actorii au luat această decizie deoarece ei provin din familii sărace şi au trebuit să înveţe să se descurce fără nimic.

„Vom dona toată averea noastră unor acte de caritate. Totuşi, dacă copiii mei vor să înceapă o afacere şi au un plan bun, voi investi în asta“, a spus Ashton Kutcher.

Modifică Setările