News

O familie mare şi cool! Cum arată cei trei copii ai lui Brigitte Macron

O familie mare şi cool! Cum arată cei trei copii ai lui Brigitte Macron

Brigitte Trogneux, alongside her daughter Tiphaine Auziere, listens to her husband and candidate for the France's 2017 presidential elections Emmanuel Macron delivering his speech during a campaign rally at the Grand Palais in Lille, north of France, on January 14, 2017. Photo by Henri Szwarc/ABACAPRESS.COM

Din momentul în care soţul ei cu 24 de ani mai tânăr a devenit preşedintele Franţei, Brigitte Marie-Claude Macron, în vârstă de 64 de ani, a stârnit curiozitatea unei lumi întregi, cu atât mai mult cu cât povestea de dragoste a soţilor Macron nu este una obişnuită. Brigitte şi fiica ei cea mică, Tiphaine Auziere Ştim deja că povestea lor a început pe când Macron era elev de liceu, iar ea profesoara lui de literatură şi de teatru, n-are rost să repetăm aceste informaţii. Sebastien, alături de soţia Christelle Auzière şi copiii lor, Camille şi Paul Ceea ce se cunoaşte, poate, mai puţin este legat de familia lui Brigitte dinainte de mariajul din 2007 cu Emmanuel Macron.

Ei bine, la doar 21 de ani, în 1974, Brigitte s-a căsătorit cu bancherul André-Louis Auzière, cu care a avut trei copii: pe Sébastien Auzière (42), de profesie inginer, pe Laurence Auzière-Jourdan (40, de-o vârstă cu tatăl ei vitreg), medic cardiolog, şi pe Tiphaine Auzière (33), de profesie avocat.

Laurence Auziere-Jourdan, soţul ei Guillaume Jourdan şi copiii lor

După un mariaj record de 32 de ani, Brigitte a divorţat de primul ei soţ în 2006 şi, la doar un an distanţă, şi-a oficializat relaţia cu mai tânărul Emmanuel Macron.

Tiphaine Auziere şi soţul ei, Antoine Choteau

Interesant că fiica cea mai prezentă în campania prezidenţială a lui Macron, Laurence Auzière-Jourdan, a fost colegă de clasă cu cel care-avea să-i devină, peste ani, tată vitreg. Laurence, o copie fidelă a celebrei sale mame, este căsătorită cu medicul radiolog Guillaume Jourdan, cu care are doi copii, pe Emma şi pe Thomas.

Foto: hepta

Modifică Setările