Vedete

O fostă Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor va deveni mamă de fetiţă

O fostă Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor va deveni mamă de fetiţă camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cândva, ea era una dintre frumoasele dansatoare de la emisiunea Cronica Cârcotaşilor. 

Este vorba despre Bebeluşa Cristina, fostă Zegan, frumoasa brunetă care formează un cuplu cu actorul Denis Ştefan încă din anul 2012, cei doi fiind căsătoriţi şi părinţii unei fetiţe pe nume Delia, în vârstă de şapte ani.

După ce Denis a anunţat, luna trecută, că îşi va mări familia cu un membru, în urmă cu trei zile, cei doi soţi au dezvăluit într-un mod simpatic, pe conturile lor de Instagram, şi sexul celui de-al doilea copil al lor. Ei bine, micuţa Delia va avea o surioară, iar Denis se vede în postura de tată de fete.

Cristina Ştefan a postat pe pagina ei un video în care ea apare însărcinată în 19 săptămâni, în curtea casei, alături de Denis şi fetiţa lor, filmare însoţită de mesajul It's a girl!. Din câte se poate observa, micuţa Delia este cea mai fericită de aflarea acestei veşti.

"Sunt la jumătatea sarcinii şi mă simt bine, am mai multă energie, stările de greaţă au dispărut, sunt în formă pentru dans şi mişcare", a scris Cristina, recent, pe pagina ei de Instagram.

Din cele declarate de Cristina în urmă cu ceva ani, chiar o fetiţă îşi mai doreau cei doi.

„Vrem să îi oferim Deliei o surioară cât mai repede. Nu ne dorim să treacă timpul, pentru că ne obişnuim cu binele şi apoi e mai greu. Lucrăm la asta şi sperăm să se întâmple curând”.

Comentarii

Modifică Setările