News

O fostă concurentă la Insula Iubirii se află în vacanţă cu una dintre ispitele masculine

O fostă concurentă la Insula Iubirii se află în vacanţă cu una dintre ispitele masculine camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Deşi a participat în urmă cu doi ani la celebra emisiune difuzată de Antena 1 şi a negat la momentul respectiv orice legătură cu vreuna dintre ispite, Nicoleta Molnar nu se mai ascunde.

După emisiunea care le-a schimbat viaţa, Nicoleta şi partenerul ei de atunci, Cătălin, plecau separaţi de pe Insulă, acesta înşelând-o cu una dintre ispite, Nicoleta Dragne.

Am putea spune karma is a bitch, deoarece, la scurt timp, ispita Nicoleta Dragne, cea care plecase de pe insulă cu Cătălin, povestea pe Instagram că, deşi s-a împăcat cu iubita de pe Insulă, Cătălin a fost trădat de aceasta cu nimeni altul decât Marco, una dintre ispitele masculine cu care aceasta a petrecut zilele în Thailanda. După o noapte într-un club din Cluj, Nicoleta Molnar şi Cătălin Meşter s-au decis să îl găzduiască la ei în casă pe Marco, iar în timp ce Cătălin dormea, între ceilalţi doi ar fi avut loc o apropiere nefirească, ce ar fi declanşat o pasiune de lungă durată.

La momentul respectiv, nimeni nu creadea acest scenariu, punând totul pe seama geloziei feminine sau dorinţei de răzbunare. Dar timpul a dovedit că totul era adevărat, între Marco şi Nicoleta înfiripându-se o poveste de dragoste ce dăinuie şi astăzi. Se pare că cei doi s-au logodit şi călătoresc foarte mult. După ce şi-au făcut publică relaţia pe Instagram cu o poză postată, recent, de la ziua de naştere a unei alte concurente, Mirela Tecar, cei doi au plecat într-o vacanţă exotică în Fuerteventura, una dintre insulele Canare ale Spaniei. Nicoleta a postat recent poze şi filmuleţe cu ei din acest mic colţ de Rai, confirmând că între ei lucrurile sunt cât se poate de serioase.

 

 

Comentarii

Modifică Setările