News

O fostă Spice Girl s-a căsătorit. Vezi cum a fost la nunta ei!

O fostă Spice Girl s-a căsătorit. Vezi cum a fost la nunta ei!

Geri Halliwell, roşcata din trupa Spice Girls, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit cu iubitul ei, Christian Horner, directorul echipei de Formula 1 Red Bull,în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc vineri.

Ceremonia a avut loc în Woburn, un oraş din comitatul britanic Bedfordshire, iar printre invitaţii la ceremonie s-au aflat fosta ei colegă din grupul Spice Girls, Emma Bunton, alături de partenerul ei de viaţă Jade Jones, dar şi câteva vedete de televiziune britanice, precum Myleene Klass şi Amanda Holden, şi actriţele Dawn French şi Jennifer Saunders.

Emma a fost, aşadar, singura membră a celebrei trupe Spice Girls care a ajuns la nunta colegei sale, Mel B, Mel C şi Victoria Beckham lipsind de la eveniment.

Soţia lui David Beckham este ocupată cu Săptămâna Modei de la Singapore, dar a ţinut să se revanşeze faţă de Geri, trimiţându-i o rochie din colecţia ei nouă, împreună cu un imens buchet de flori. În plus, Victoria a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din vremurile Girl Power, în care ea şi Geri apar îmbrăţişate.

Geri Halliwell, care s-a logodit în noiembrie 2014 cu Christian Horner şi care are o fiică, Bluebell, în vârstă de nouă ani, din altă relaţie, a purtat o rochie de mireasă albă cu mâneci scurte, creaţie Phillipa Lepley, dar şi un buchet spectaculos, alcătuit din bujori şi trandafiri alb şi roz.

Foto: Hepta