News

O fotografie care valorează cât 1000 de cuvinte. Rod Stewart are copii cu toate aceste femei!

O fotografie care valorează cât 1000 de cuvinte. Rod Stewart are copii cu toate aceste femei!

Este unul dintre cel mai mai longevive staruri rock din lume, dar şi un bărbat cât se poate de prolific – are opt copii cu cinci femei!

Nu şi-a ascuns niciodată succesul pe care l-a avut la femei, iar înamorarea pe care a simţit-o adesea a fost şi motivul pentru care Rod a ajuns la altar de trei ori, alături de Alana Stewart (cu care a fost căsătorit din 1979 până în 1984), Rachel Hunter (1990-2006) şi Penny Lancaster, cu care este însurat încă din 2007. Iar faptul că nu era însurat cu unele femei din viaţa lui nu l-a împiedicat pe muzician să şi facă copii cu ele. În total, cinci femei cu care a făcut copii, cum spuneam, da?

Rod, cu actuala soţie şi doi dintre copiii lui, în 2016, când a fost făcut Cavaler de Regina Elisabeta a II-a

Şi, cu asemenea aglomeraţie de foste şi o actuală, ne-am gândi că Stewart n-are cum să menţină o relaţie bună cu toate. Dar iată că starul rock ne surprinde plăcut! Cu ocazia zilei de naştere a celui de-al doilea cel mai mare copil al lui Rod (Kimberly Stewart, făcut cu modelul şi actriţa Alana Stewart, a împlinit 40 de ani), s-au adunat aproape toate mamele copiilor lui Stewart şi chiar au imortalizat ineditul moment.

Rockerul a fost un cuceritor în serie în tinereţea lui...

La petrecerea aniversară, au fost prezenţi atât tatăl Rod, cât şi mama Alana, dar şi actuala soţie a rockerului, Penny Lancaster, modelul Kelly Emberg (adica mama fiicei lui Ruby) şi cea de-a doua soţie a starului, modelul Rachel Hunter.

foto - Getty Images, Instagram