Vedete

O înşela regulat pe Kim! Kanye West se culca adeseori cu fanele sale în turnee

O înşela regulat pe Kim! Kanye West se culca adeseori cu fanele sale în turnee camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Kanye West este un bărbat rebel. Iar acum detaliile care au dus la destrămarea căsniciei cu Kim Kardashian ies, uşor, uşor, la iveală.

Apropiaţii rapper-ului ştiau exact ce fel de om este. Iar publicaţia ”The Sun” a publicat în exclusivitate informaţii picante despre aventurile artistului.

Un apropiat al său a mărturisit sursei citate că prietenii ştiau de comportamentul rebel al acestuia. El chiar le-a spus că a făcut sex cu fanele sale în turnee.

Controversatul star în vârstă de 44 de ani şi-a recunoscut infidelităţile chiar şi în piesa sa ”Hurricane” de pe noul album Donda. Kim a vorbit şi ea despre instabilitatea artistului, însă a fost prezentă la lansarea noului album. Kanye a înşelat-o pe Kim în timp ce se lupta cu dependenţa de alcool şi substanţe, potrivit Page Six, care a publicat miercuri primele informaţii despre infidelitate.

Însă The Sun a săpat mai mult şi a aflat de la ceea ce ei numesc ”o sursă de mare încredere” că nu a fost vorba doar de un caz singular, ci de mult mai multe, iar apropiaţii şi angajaţii lui ştiau foarte bine aceste lucruri, aşa cum el a mărturisit în timpul turneului din 2016.

Sursa a spus: ”Nu era un secret pentru apropiaţii săi. A înşelat-o pe Kim chiar şi imediat după ce s-a născut Saint. În timpul turneului său Saint Pablo, chiar se lăuda în faţa echipei sale că se culcă cu fane fără ştirea soţiei. Dădea detalii şi avea poveşti sordide. Cei care îl ştiau bine se luau cu mâinile de cap, în timp ce membrii echipei erau uluiţi. Nu ne venea să credem şi avea un comportament ciudat, vorbea mult şi îşi pierdea controlul, era clar că avea nevoie de ajutor specializat, iar mulţi o compătimeau pe Kim.”

Kim Kardashian a divorţat de rapper în februarie. Ei au împreună patru copii.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările