Vedete

O inspită de la „Insula iubirii“, surprinsă în timp ce face videochat! Cine câştigă bani din show-uri erotice? FOTO

O inspită de la „Insula iubirii“, surprinsă în timp ce face videochat! Cine câştigă bani din show-uri erotice? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

„Insula iubirii“ este, de departe, cea mai hot emisiune difuzată la TV, iar cuplurile care apar la Antena 1 sunt tentate, mai devreme sau mai târziu, să pice în plasa ispitelor.

Aşa cum era de aşteptat, producătorii show-ului „Insula iubirii“ au ales ispite numai una şi una, atât pentru băieţi, cât şi pentru fete. Iar dacă de pe insula fetelor, cel care are cel mai mare success este George, care a destrămat deja două cupluri, Mari-Iulian şi Andreea-Gabriel, deoarece Mari şi Andreea i-au picat în ispită, cel care atrage acum atenţia este Cristi.

Cei de la Antena 1 au dezvăluit deja în materialele promo că Mari, cea care la început l-a plăcut pe George, s-a îndrăgostit acum de Cristi şi va face sex cu el. Însă, ceea ce ea nu ştie, dar nici publicul larg nu a aflat încă, este că ispita Cristi face videochat!

Bărbatul care a venit la „Insula iubirii“ pentru a le face pe fete să pice în ispită câştigă bani din pornografie online, iar cei care l-au descoperit au afirmat că show-urile lui sunt în special pentru persoane gay.

După încheierea filmărilor pentru „Insula iubirii“, Cristi a lansat, alături de Andy şi George, au lansat o melodie inspirată din experienţa lor. În vârstă de 22 de ani, Cristi este pasionat de sport, iar până acum a făcut dans sportiv şi fotbal, însă a fost nevoit să renunţe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări. Cu un trup bine lucrat şi o privire pătrunzătoare, inspita de la „Insula iubirii“ mărturiseşte că, de obicei, nu are o problemă în a atrage atenţia fetelor.