Muzica

O ispită de la "Insula iubirii" lansează o piesă cu Boier Bibescu FOTO&VIDEO

O ispită de la "Insula iubirii" lansează o piesă cu Boier Bibescu FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

O brunetă focoasă, care a făcut furori pe plajele din Thailanda, revine în muzică cu un nou single.

Este vorba despre voluptuoasa Anuryh, bruneta cu părul pădure şi alură războinică din sezonul al treilea al reality show-ului "Insula iubirii", care s-a apropiat de Robert.

Anuryh este cunoscută în domeniul muzical ca MC. Ea a debutat alături de Boier Bibescu, LLP şi Jon Băiat Bun pe "Hazu x Tobă x Basu", piesă ce a depăşit 10 milioane de vizualizări, urmată de colaborări de succes cu Anna Lesko ("Ce m-aş face"), Rashid ("dB") şi Alessandra ("Tată").

Cel mai recent, vocea artistei a fost prezenţa pe hitul Fly Project - "Get Wet", lansând la scurt timp şi primul sau single solo - "In My Head".

Pe lângă diferitele colaborări lansate, Anuryh este MC în cluburile din România din 2012, urmărindu-şi în paralel şi pasiunea pentru modă prin intermediul "Zen", propriul brand de haine.

''Când m-am gândit la versurile piesei, mi-am spus că o să fie imnul verii pentru mine şi pentru toţi fanii mei. Mi se pare uneori că vara e prea scurtă că să pierzi vremea. Mulţi se plâng de căldură, de job şi de alte probleme, în loc să se relaxeze şi să se bucure de vară. Acesta este mesajul meu: Nu pierde vara!'', spune Anuryh.

Iată şi cel mai hot instantanee cu Anuryh.

Modifică Setările