News

O mai ştii pe Carmen Rădulescu? Uite cum arată acum

O mai ştii pe Carmen Rădulescu? Uite cum arată acum camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Cântăreaţa care făcea furori în anii '80-'90 cu şlagărele ei a devenit, în weekend, soacră mare.

Carmen Rădulescu (53), una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică uşoară de la noi, continuă să performeze şi astăzi, chiar dacă pe scene mai mici şi la petreceri private. Cântecele ei sunt solicitate şi acum la nunţi şi aniversări şi, uneori, o mai putem vedea şi pe micul ecran.

Weekendul trecut, însă, nunta la care a cântat şi a dansat a fost chiar a fiului ei, Sorin (28), care s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea.

Mândră, nevoie mare, de băiatul ei, care este pilot la fel ca tatăl său, Carmen Rădulescu a să împărtăşească această bucurie şi cu fanii ei, pe propria pagină de Facebook.

”Prieteni dragi, e mare sărbătoare ! Sunt soacră mareeee! Un nou început de drum în doi, o călătorie în care să vă unească dragostea în fiecare zi! Un drum presărat mereu cu petale de fericire şi bucurii! Credeţi în iubirea voastră, să învingeţi orice obstacol! Sunt alături de voi şi vă doresc, din suflet, tot binele din lume, o viaţă frumoasă şi împlinită! Casă de piatră, copiii mei frumoşi, Andreea şi Sorin! Fiţi binecuvântaţi!”, a scris Carmen Rădulescu pe contul ei de socializare.

Modifică Setările