Vedete

O mai ştii pe Carmen Trandafir? Iat-o în postura de mamă, la 43 de ani

O mai ştii pe Carmen Trandafir? Iat-o în postura de mamă, la 43 de ani camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

O prezenţă tot mai rară pe micile ecrane şi în zona publică, artista s-a dedicat mai mult vieţii de familie. Uite ce face şi cum arată acum.

Carmen Trandafir era, în anii '90, o prezenţă veselă şi atrăgătoare pe scena marilor festivaluri de muzică din România, dar şi pe micile ecrane. Şatenă, micuţă de statură şi cu siluetă de viespe, Carmen Trandafir cucerea publicul cu piesele sale de dragoste.

Absolventa clasei Mihaelei Runceanu şi a lui Ionel Tudor, aceasta impresionase încă de la vârsta de 16 ani la Festivalul de la Mamaia, avea câteva piese devenite şlagăre şi o mulţime de turnee în ţară şi străinătate (Japonia, Finlanda, Danemarca, Suedia, Germania, Turcia, Bulgaria).

În august 2011, s-a căsătorit cu Emil Grădinescu, cunoscut comentator sportiv (GSP TV), după o relaţie de şase ani. Cei doi au o fetiţă, Ana, născută în octombrie 2008.

De atunci, viaţa sa profesională a trecut pe un plan secund, apariţiile sale fiind tot mai rare, mai mult la petreceri private şi în concerte alături de alte mari voci ale generaţiei de aur a muzicii uşoare româneşti.

“Nu voit m-am retras, dar lucrez într-un circuit închis. Am înregistrat chiar şi melodii noi, dar având acest handicap, că nu am unde să mă promovez, nici la TV, nici la radio, lumea nu ştie nimic de mine. Mi-am cam luat gândul că voi ajunge vreodată pe radio. Eu nu mai sunt nouă şi nici nu pot să mă reinventez. Ce să fac, să tai din nume? Bine, mă numesc doar “Carmen”, să lucrez şi la imagine? Pot să fac şi asta, dar ca să fac lucruri foarte facile, muzica vorbind, mi-e mai greu”, declara cântăreaţa la începutul anului.

Cu toate acestea, Carmen Trandafir a continuat să aibă grijă de imaginea sa la fel ca înainte, fiind adepta unui regim de viaţă foarte sănătos şi echilibrat şi făcând sport cu regularitate. Drept dovadă şi tonusul şi silueta pe care continuă să le aibă, chiar şi la 43 de ani.

Cel mai recent am revăzut-o în cadrul unui eveniment de familie, unde ea, soţul său, Emil, şi fiica lor, Ana, au botezat fetiţa unor prieteni. (vezi galeria foto)

Modifică Setările