News

O mai ştii pe gimnasta Claudia Presăcan? Uite ce viaţă duce acum în Anglia FOTO

O mai ştii pe gimnasta Claudia Presăcan? Uite ce viaţă duce acum în Anglia FOTO camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

A fost una dintre cele mai valoroase, dar şi controversate sportive ale noastre. Iată cum i s-a schimbat viaţa între timp.

Claudia Presăcan (39) este unul dintre marile nume ale generaţiei de aur din gimnastica românească. E fostă campioană europeană, triplă campioană mondială (în 1994, 1995 şi 1997) şi laureată cu aur pe echipe şi cu bronz la individual la Olimpiada de la Sydney, în anul 2000.

După ce a părăsit activitatea competiţională, Claudia Presăcan a preferat să stea departe de viaţa publică. Blamată de mulţi că în 2002 a acceptat să pozeze goală, alături de Corina Ungureanu şi Lavinia Miloşovici pentru o revistă japoneză, fosta gimnastă a plecat în Marea Britanie, stabilindu-se în Isle of Man şi păstrând o strânsă legătură cu buna sa prietenă, Corina Ungureanu. Acolo a lucrat iniţial ca instructor într-o sală de sport, apoi s-a reprofilat, angajându-se într-o companie de asigurări.

În ceea ce priveşte viaţa personală, marea campioană este deja la al treilea mariaj. Despre primele două căsnicii eşuate, Claudia comenta pentru revista OK!, în 2010: „Eu am încercat de două ori şi n-a mers. Când ajungi la divorţ, zici că nu rezişti, dar, în viaţă, ce nu te omoară te întăreşte. Nu mă voi mai căsători prea curând. Sunt bine cum sunt, îmi doresc şi copii, dar n-are rost să-mi mai complic viaţa“.

Între timp, s-a căsătorit cu iubitul ei englez de atunci, Julian Withrington, de profesie bancher, împreună cu care are doi băieţi, Alexander şi Nicholas (5). Iată câteva cadre cu familia sa (vezi galeria foto).

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările