News

O mai ştii pe Ioana Tăriceanu? E recăsătorită şi are doi băieţi FOTO

O mai ştii pe Ioana Tăriceanu? E recăsătorită şi are doi băieţi FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Cea de-a patra soţie a lui Călin Popescu-Tăriceanu şi-a refăcut viaţa şi a pariat pe un bărbat mai bun decât tatăl primului său copil.

Cel puţin, asta vedem în zâmbetul femeii care a împlinit deja 7 ani de căsnicie alături de afaceristul Brent Valmar.

Pe Ioana o ştim de pe vremea în care a devenit mai întâi mama fiului cel mic al lui Călin Popescu Tăriceanu şi apoi cea de-a patra soţie a fostului premier. Înaltă, blondă, frumoasă, finuţă. Şi, la vremea la care devenea doamna Tăriceanu, părea că va fi şi ultima.

Dintr-o familie de ingineri (tatăl constuctor şi mama agronom), Ioana Dinu, după numele său de fată, e absolventă de Drept şi mai are o soră de profesie medic dermatolog. Pe Tăriceanu l-a cunoscut în timpul studenţiei. La 26 de ani s-a căsătorit civil la Budapesta, în 2003, iar după un an religios. Dar până la momentul nunţii devenise deja mamă.

După lucrul la un mare cabinet de avocatură din Bucureşti, ea s-a dedicat creşterii băiatului său, Mihai, şi a înfiinţat Fundaţia “Copii sănătoşi”, pentru prevenirea şi depistarea malformaţiilor congenitale la femeile însărcinate.

În 2011, divorţa de Călin Popescu Tăriceanu, iar în iulie 2012 devenea soţia lui Brent Valmar, şeful Porsche România, la nunta de la Snagov fiind deja însărcinată cu al doilea copil.

Acum, la 7 ani de la acel moment, Ioana Valmar (42) are propriul cabinet notarial şi este la fel de fericită ca la începutul relaţiei sale cu cel de-al doilea soţ, Brent (59), semn că a pariat pe un bărbat mai bun decât tatăl copilului său.

Mihai are deja 15 ani şi se află în custodia politicianului, iar mezinul va împlini 7.

Citește și ...