Gossip

O mai ştii pe Janice din serialul “Prietenii tăi”? Uite cum arată acum şi cu ce se ocupă!

O mai ştii pe Janice din serialul “Prietenii tăi”? Uite cum arată acum şi cu ce se ocupă! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Au trecut 25 de ani de când a început să fie difuzat serialul care a făcut-o pe Jennifer Aniston faimoasă, însă parcă o auzim şi acum pe iubita on & off a lui Chandler Bing spunând “Oh, my God!!”. Ce s-a întâmplat de atunci cu actriţa care a interpretat-o pe una dintre cele mai emblematice personaje din Friends?

Este vorba despre Maggie Wheeler, o actriţă a cărei carieră se întinde acum pe mai bine de trei decenii în showbizul american. După succesul din Prietenii tăi, “Janice” a continuat să lucreze atât în faţa, cât şi în spatele ecranului, acumulând o avere netă de 2 milioane de dolari. Şi ce a făcut vedeta de 57 de ani mai exact?

“Cred că am inventat-o pur şi simplu, într-o bună zi, pe Janice”, a spus ea anul acesta. “Acel râs enervant al ei a apărut ca un mod evident de supravieţuire în preajma lui Matthew Perry, care este atât de amuzant, încât râsul pur şi simplu nu putea fi stăpânit”, a continuat aceasta. Şi nici noi nu ne puteam stăpâni râsul atunci când o urmăream pe micul ecran, motiv pentru care i s-a propus să interpreteze acelaşi rol, dar în propriul serial. “Nici nu mai ştiu de ce n-a mai fost făcut acel proiect. Chestiile astea nu sunt decise de mine, dar probabil că, pur şi simplu, n-a fost să fie. Totuşi, dacă circumstanţele ar fi ok, aş juca-o din nou pe Janice fără ezitare. Nu e niciodată prea târziu pentru o continuare a serialului!”, a dezvăluit Wheeler. Totuşi asta nu s-a întâmplat până acum.