News

O mai ştiţi pe Leona Lewis? Britanica arată atât de diferit acum!

O mai ştiţi pe Leona Lewis? Britanica arată atât de diferit acum!

LONDON, ENGLAND - JUNE 09: Leona Lewis attends the European Premiere of "Entourage" at Vue West End on June 9, 2015 in London, England. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)

Despre britanica de 32 de ani n-am mai auzit lucruri de ceva timp, cam din 2007, când apăruse ea cu hitul ăla, Bleeding Love. Un hit care venea imediat după ce mulatra câştiga al treilea sezon al emisiunii X Factor, în 2006.

Ei bine, Leona Lewis şi-a făcut, sâmbăta trecută, apariţie după o perioadă în care, cum spuneam, n-am mai azuit multe despre ea, la gala Mercy For Animals Annual Hidden Heroes, ce a avut loc în Los Angeles.

Leona, la gala Mercy For Animals Annual Hidden Heroes

Numai că, aici, artista a afişat un fizic diferit, mult mai subţire decât de obicei, şi un chip care părea oarecum alterat de chirurgia plastică. În sensul că Leona pare că şi-a făcut o operaţie de subţiere a nasului.

Îmbrăcată cu o rochie lungă cu decupaje sexy, semnată Azzaro Couture, Leona a lăsat la vedere un abdomen deosebit de tonifiat şi o siluetă mai puţin pufoasă decât cea obişnuită, când acesta era pe val. Însă structura osoasă a chipului şi forma mult mai fină a nasului au fost elementele care au făcut-o pe britanică de nerecunoscut.

În aprilie, silueta afişată de Leona era de invidiat
Slim and fit. Leona, aici la un eveniment din februarie
În 2009, Leona Lewis arăta mult mai diferit decât o face azi

Foto: Getty Images

Modifică Setările