Vedete

O mai ştiţi pe Rose, vecina enervantă din ”Doi bărbaţi şi jumătate”? Iată cum arată în prezent

O mai ştiţi pe Rose, vecina enervantă din ”Doi bărbaţi şi jumătate”? Iată cum arată în prezent

O ştim din rolul lui Rose, vecina fraţilor Harper, care face o adevărată pasiune pentru personajul jucat de Charlie Sheen. De altfel, rolul din sitcomul ”Doi bărbaţi şi jumătate” este cel care o pune pe harta celebrităţilor, până în acel moment actriţa jucând doar în filme independente, low-budget, cu prea puţin public.

În anii ce-au urmat, însă, Melanie Lynskey, căci acesta este numele ei din buletin, s-a bucurat de un real succes, atât în producţiile televizate, cât şi-n filmele indie, de care nu s-a dezis în ciuda notorietăţii căpătate. Vorbind despre această dublă latură a sa, Melanie recunoştea că ”Doi bărbaţi şi jumătate” este cel care i-a permis, financiar vorbind, să poată lua roluri în producţii independente

”Sincer, făcând trei – patru episoade pe an mi-a permis să-mi plătesc ipoteca şi să fac filme independente. Am avut această viaţă dublă: o latuă indie a carierei mele, cu oameni care nici măcar nu ştiau că eu apar într-un sitcom de succes. Şi de cealaltă parte, oameni care mă recunoşteau din ”Doi bărbaţi şi jumătate” şi credeau că n-am avut niciodată un alt job. Dar, sincer, nu aş fi putut trăi fără una ori cealaltă”, spunea Melanie recent.

Din 2015, când s-a difuzat ultimul episod ”Doi bărbaţi şi jumătate”, Melanie a mai apărut în nenumărate pelicule şi seriale. ”Little Boxes”, ”XX”, ”I mile to you”, ”Girlboss”, ”And then I go”, ”Castle Rock”, etc., sunt doar câteva dintre ele.

Pe plan personal, Melanie nu a avut tocmai succes. În 2012, anunţa despărţirea de actorul Jimmi Simpson, cu care fusese căsătorită timp de cinci ani. Motivul? Celebrele diferenţe ireconciliabile. Între timp, ea s-a cuplat cu un alt actor, pe nume Jason Ritter (foto jos), cu care s-a şi logodit în 2017.  În prezent, sunt împreună de cinci ani şi au mari şanse să ajungă la altar. Actriţa nu are copii.