Vedete

O mai ţii minte pe Carmen Trandafir? Uite ce face în izolare cu soţul său, Emil Grădinescu, şi fiica lor, Ana VIDEO

de admin

O mai ţii minte pe Carmen Trandafir? Uite ce face în izolare cu soţul său, Emil Grădinescu, şi fiica lor, Ana VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La cei 45 de ani ai săi, cântăreaţa este neschimbată şi are parte de un trai tihnit.

Pe Carmen Trandafir publicul român o ştie încă de la începutul anilor '90, de pe vremea când urca pe scena marilor festivaluri de muzică. De altfel, debutul şi l-a făcut chiar la Mamaia, unde a câştigat premiul pentru interpretare la vârsta de doar 16 ani.

După ani buni în care a oferit spectacole şi a avut diverse apariţii televizate, Carmen Trandafir a lăsat muzica pe plan secund şi s-a dedicat vieţii de familie. De 17 ani, este jumătatea comentatorului sportiv Emil Grădinescu şi, de vreo alţi 9, şi soţia sa în acte.

Cei doi au şi o fiică pe nume Ana, în vârstă de 12 ani, care pare să fi moştenit nu doar din trăsăturile mamei, ci şi din talentul ei.

Cel puţin, asta am putut vedea în filmuleţul postat chiar ieri, din izolare, când am descoperit că nu doar Carmen Trandafir se ocupă cu muzica în familia lor, ci toţi trei. Iat-o pe celebra artistă acompaniată la chitară de soţul ei şi la pian de fiica sa.

Modifică Setările