News

O mare bucurie în plină de pandemie! Tily Niculae a născut un băieţel sănătos

O mare bucurie în plină de pandemie! Tily Niculae a născut un băieţel sănătos camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După toate emoţiile care au încercat-o în ultimele zile, acum îşi poate ţine, în sfârşit, bebeluşul în braţe.

Tily Niculae a trecut de la extaz la agonie, în ultimele zile, după ce spitalul în care era programată să nască s-a confruntat cu un caz nefericit, cel al unei gravide infectate cu coronavirus.

Dar iată că tată această poveste are parte de un happy end, Tily Niculae aducând astăzi pe lume un băieţel frumos şi sănătos.

"L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos si dorit copil", a notat ea pe conturile sale de socializare. 

"De ziua soţului, i-am făcut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani, mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificaţie. Cel mai nou membru al familiei, Radu - Teodor, al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ - ‘ Darul lui Dumnezeu’, s-a născut sănătos şi voios. 3620 kg, 52 cm", a mai notat ea.

"Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar ştim cu toţii că este doar un moment din vieţile noaste când stăm despărţiţi! În realitate, suntem mai uniţi şi recunoscători fiindcă ne avem unii pe ceilalţi. Sofia este surioara pe care orice frăţior şi-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetiţa cu ochi albaştri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică şi i-a spus neîncetat: "Te iubesc!" Este acasă şi plânge de emoţii şi neputinţa că nu îl poate ţine în braţe. Dar, în curand ne vom drăgăli cu toţii!"

Cum a decurs naşterea în timpul unei asemenea perioade sensibile? "Naşterea a decurs bine, mulţumită doamnei dr. CLAUDIA SAI şi echipei. Au fost răbdători şi extrem de atenţi într-un moment atât de delicat pentru orice mamă. Eu mă simt bine... aşa cum mă ştiţi. În asemenea moment, orice simptom dispare! Pufoşenia noastră este înconjurată de lumină şi iubire. Este soarele şi luna, dragoste din iubirea mea şi a lui Popescu. Sunt copleşită, fericită şi recunoscătoare! Avem doi copii❤️🙏💋! Mulţumesc, Doamne!"

Tily Niculae este căsătorită de 10 ani cu Dragoş Popescu şi, pe lângă micuţul Tudor, mai are o fetiţă, pe nume Sofia (8). 

Modifică Setările