Royals

O nouă apariţie de senzaţie a reginei Letizia a Spaniei. Cum s-a îmbrăcat la un eveniment dedicat femeilor

O nouă apariţie de senzaţie a reginei Letizia a Spaniei. Cum s-a îmbrăcat la un eveniment dedicat femeilor camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Regina Letizia a Spaniei este o apariţie savuroasă, de fiecare dată. Are eleganţă, stil, clasă şi poate aborda cu lejeritate orice stil vestimentar. Însă alege mereu simplitatea şi bunul gust.

Nu a făcut excepţie nici la cea mai recentă apariţiei în public, la o gală din Madrid dedicată femeilor, ceremonia ”Femeia Actuală Santander 2021”.

Regina Letizia este superbă în roz. Nu este prima oară când poartă această rochie Michael Kors, însă este altfel accesorizată. Alteţa Sa în vârstă de 48 de ani are o siluetă perfectă, care îi permite să încalţe pantofi cu toc înalt. De data aceasta, a asortat pentru rochia Kors pantofii stiletto şi geanta Valentino în nuanţe de roz pudrat.

Pentru o notă de culoare, a purtat o curea subţire argintie.

Regina Letizia a fost o apariţie de senzaţie la summit-ul care celebrează femeile de succes. Părul l-a purtat ca de obicei, desfăcut şi pe umeri, însă bine întins. Machiajul a fost natural şi nu a uitat nici de masca de protecţie anti-COVID.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările