Meghan & Harry

O nouă imagine cu Archie ni-l arată ca fiind bucăţică ruptă din mama lui, Meghan Markle

O nouă imagine cu Archie ni-l arată ca fiind bucăţică ruptă din mama lui, Meghan Markle camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ducii de Sussex nu-s deloc generoşi atunci când vine vorba despre fotografiile cu fiul lor de doi ani, micuţul Archie.

Aşa că mulţi se întreabă, zilele acestea, cu cine seamănă mai mult fiul lui Meghan şi-al lui Harry şi cum mai arată chipul acestuia, având în vedere că părinţii lui postează doar poze în care băieţelul stă cu spatele.

Din fericire, un nou cadru cu micuţul Archie, în care acestuia i se vede destul de bine faţa, a fost făcut public într-un episod din documentarul Apple TV realizat de Prinţul Harry împreună cu Oprah, The Me You Can't See. Băieţelul apare în timp ce se dă în leagăn în curtea reşedinţei din Montecito a Ducilor de Sussex, iar fanii regali au observat cât de bine semănă acesta cu mama lui, pe când aceasta era de vârsta lui.

Un utilizator de Twitter a comparat poza lui Archie cu cea a mamei lui, Meghan, de când era mică, concluzionând că băieţelul ducilor este copia fostei actriţe.

Atât Archie, cât şi Meghan la aceeaşi vârstă au acelaşi păr creţ, ochi căprui şi obraji bucălaţi şi, mai ales, acelaşi râs. Mulţi fani regali au remarcat că pe chipul micuţului Archie încep să se evidenţieze trăsăturile lui Meghan şi să pălească cele ale tatălui său, Harry.

Comentarii

Modifică Setările