News

O nouă lovitură pentru familia Jackson

O nouă lovitură pentru familia Jackson

Finalul procesului împotriva AEG Live, pe care o considerau vinovată de moartea fiului lor, le-a lăsat un gust şi mai amar părinţilor megastarului, după ce un judecători a decis ca aceştia să achite

Finalul procesului împotriva AEG Live, pe care o considerau vinovată de moartea fiului lor, le-a lăsat un gust şi mai amar părinţilor megastarului, după ce un judecători a decis ca aceştia să achite cheltuielile de judecată ale companiei incriminate.

Avocaţii lui Katherine Jackson nu au reuşit să dovedească vinovăţia firmei AEG Live în legătură cu moartea megastarului, în 2009, iar judecătorul care a condus acel proces a decis în favoarea companiei de divertisment, în octombrie 2013.

Acuzaţii au cerut apoi unui judecător să trimită factura cu cheltuielile de judecată pe numele lui Katherine Jackson, care a depus însă o contestaţie în justiţie, în luna decembrie 2013. Factura depăşea suma de 1,2 milioane de dolari.

Ulterior, directorii de la AEG Live şi-au revizuit factura şi, luni, judecătoarea Yvette Palazuelos de la Curtea Superioară din Los Angeles a emis un ordin temporar prin care o anunţă pe Katherine Jackson că trebuie să achite noua sumă. Decizia va fi finalizată după ce directorii de la AEG Live vor prezenta lista finală a cheltuielilor de judecată.

Kevin Boyle, avocatul familiei Jackson, intenţionează să analizeze acele documente finale, înainte de a decide dacă va face apel.

În ciuda faptului că a pierdut acel proces, Katherine Jackson continuă să afirme că directorii de la AEG Live au dat dovadă de neglijenţă atunci când l-au angajat pe Conrad Murray în calitate de medic personal al fiului ei.

Foto: Reuters