Royals

O nouă lovitură pentru Regina Elisabeta. Un alt bărbat important din viaţa ei a murit în ziua înmormântării Prinţului Philip

O nouă lovitură pentru Regina Elisabeta. Un alt bărbat important din viaţa ei a murit în ziua înmormântării Prinţului Philip camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După moartea celui care i-a fost soţ o viaţă întreagă, regina a primit o nouă lovitură.

Suverana britanică şi-a pierdut unul dintre prietenii cei mai apropiaţi, consilierul de curse Sir Michael Oswald, care a murit la vârsta de 86 de ani. Acesta a murit după o boală îndelungată, în aceeaşi zi în care Regina Elisabeta a II-a îşi îngropa partenerul de viaţă, pe Prinţul Philip, la Windsor.

Timp de mai bine de 30 de ani, Sir Michael a fost zărit frecvent alături de suverana britanică la numeroase curse de cai, ştiută fiind pasiunea Elisabetei pentru această activitate regală. În plus, pe acest prieten de suflet al reginei îl lega o prietenie la fel de strânsă şi cu regretatul Prinţ Philip, cei trei apărând frecvent împreună la cursele de cai, glumind şi urmărind cu pasiune caii lor favoriţi.

În plus, Lady Angela, văduva expertului în curse de cai, a fost, timp de mulţi ani, una dintre doamnele de companie ale Reginei-mame Elisabeta.  Înainte de a fi numit consilier de curse al Elisabetei a II-a, în anul 2003, Sir Michael a lucrat şi pentru mama acesteia, între anii 1970 şi 2002. 

Sir Michael este, aşadar, o a doua lovitură primită de Regina Elisabeta în decurs de o săptămână şi cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aniverseze 95 de ani, pe 21 aprilie.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările