Gossip

O noua poveste de dragoste. Joshua Jackson şi January Jones se iubesc în secret?

O noua poveste de dragoste. Joshua Jackson şi January Jones se iubesc în secret?

O poveste de dragoste pe furiş. Este cazul să dăm uitării relaţia actriţei americane January Jones cu Ben Higgin, căci avem de-a face cu o nouă idilă în showbizul de peste Ocean. Se pare că Joshua Jackson îşi vindecă inima rănită după divorţul de Diane Kruger, în braţele vechii sale prietene, January Jones.

Surse apropiate starului din serialul TV "Affair" au declarat că  actorul de 38 de ani se întâlneşte în secret cu o femeie celebră, cu un an mai mare, de când s-a despărţit de soţia Diane Kruger. Este vorba de actriţa din filmul 'X-Men: First Class', January Jones. " Din multe privinţe, Josh este tipul perfect pentru January. Nu este doar un simplu partener, ci petrece timp cu băiatul actriţei, Xander. În plus, au o mulţime de prieteni comuni. January nu vrea să-i ia atât de repede locul lui Diane, dar nici nu îl respinge pe Joshua.", a declarat o sursă.

Să fie vorba despre aceeaşi femeie cu care actorul a fost surprins sărutându-se la o petrecere de după Festivalul de Film Sundance, în ianuarie? Din păcate nu avem fotografii de la acel eveniment, dar suntem siguri că Joshua nu este singur şi că o nouă iubită l-a ajutat s-o uite pe Diane Kruger, actriţa cu care s-a iubit timp de zece ani.

FOTO: Getty Images