Vedete

O partidă de sex i-ar fi putut distruge cariera şi căsnicia! Cărui actor celebru i-a interzis soţia să se apropie de colegele de platou?

O partidă de sex i-ar fi putut distruge cariera şi căsnicia! Cărui actor celebru i-a interzis soţia să se apropie de colegele de platou?

Este căsătorit de 15 ani cu Ruvé Robertson, iar acest lucru i-ar fi putut distruge cariera în anul 2010, atunci când a fost dat afară din distribuţia unui film, deoarece a refuzat să joace o scenă de sex cu Virginia Madsen.

Actorul Neal McDonough, care a jucat în seriale ca „Neveste disperate“, „Suits“ şi „Arrow“, dar şi în filme precum „Căpitanul America: Primul răzbunător“ şi „Star Trek: Primul contact“, a făcut zilele trecute unele dezvăluiri care i-au lăsat pe mulţi cu gura căscată.

Celebrul actor American în vârstă de 52 de ani a spus că soţia lui i-a interzis să se sărute cu alte femei şi că regizorii de filme ştiu acest lucru, însă de-a lungul timpului a avut şi de suferit din cauza acestei reguli.

„Nu pot săruta nicio altă femeie în afară de soţia mea, deoarece buzele mele sunt destinate unei singure femei. Când regizorul Marc Cherry m-a anunţat că mă vrea în «Neveste disperate», i-am spus că eu nu mă sărut cu nicio femeie pe platoul de filmare. Iar el mi-a replicat că nu are cum, pentru că despre asta este serialul. I-am spus că ştiu, dar tot nu o fac. S-a blocat pentru câteva secunde, după care a zis că trebuie să rescrie scenariul. Şi ne-am înţeles perfect“, a spus Neal McDonough despre experienţa pe care a trăit-o în anii 2008 şi 2009.

Însă, în anul 2010 cariera actorului ar fi putut fi distrusă, după ce a fost dat afară din distribuţia serialului „Scoundrels“. El a fost înlocuit de un alt actor la doar trei zile după ce semnase contractual, deoarece a refuzat să facă sex în film cu actriţa Virginia Madsen.

„Am fost surprins că am fost dat afară pentru asta. Era o situaţie incredibilă. Apoi nu am reuşit să mai obţin niciun job, deoarece toţi credeau că sunt mult prea religios. Este adevărat, sunt religios şi pun pe primul loc familia şi divinitatea. Abia apoi mă gândesc şi la mine. Ăsta este stilul meu de viaţă. Au fost nişte ani grei atunci. Cel care m-a readus în atenţia publicului a fost regizorul Graham Yost, care m-a sunat şi mi-a spus că vrea să fiu personajul negativ din «Justified»“, a continuat McDonough.

În încheiere, actorul a ţinut să precizeze că merge în fiecare zi la biserică şi că îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit în această viaţă şi că se simte binecuvântat că o are alături pe Ruvé Robertson.

Modifică Setările