Royals

O prietenă din copilărie a dat-o de gol pe Meghan Markle: "Vrea să fie Prinţesa Diana numărul 2"

O prietenă din copilărie a dat-o de gol pe Meghan Markle: "Vrea să fie Prinţesa Diana numărul 2"

Prince Harry and actress Meghan Markle during an official photocall to announce their engagement at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018.

Ea urmează să devină ducesă, soţia Prinţului Harry, în luna mai a anului viitor, dar oare s-a gândit vreodată că va fi membru al Familiei Regale Britanice? Meghan Markle şi Prinţul Harry se vor căsători în luna mai a anului viitor. Ei bine, luni Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat logodna, iar mai târziu în aceeaşi zi au apărut împreună în faţa presei şi au oferit primul lor interviu în calitate de cuplu oficial. Ieri au ieşit la iveală şi primele detalii cu privire la nunta anului 2018, eveniment ce va avea loc în luna mai la biserica St George’s Chapel din incinta Castelului Windsor, iar familia regală va plăti pentru tot, inclusiv pentru flori, muzică, biserică, dar şi pentru recepţia de după ceremonia religioasă.

Aşa că Meghan va deveni membru al Familiei Regale Britanice şi va avea acces chiar şi la Palatul Buckingham, obiectiv turistic pe care îl vizita la 15 ani într-o excursie prin Europa. Poate că lui Meghan Markle i-a fost predestinat să revină în acelaşi loc, după mai bine de 20 de ani, în calitate de logodnică a unui prinţ. Iar amintirile ei la Palatul Buckingham au fost imortalizate într-o fotografie din adolescenţă, pe când era un fan al familiei regale şi făcea turul Europei. Declaraţiile prietenei din copilărie a fostei actriţe o dau de gol pe Meghan, căci ea şi-ar fi dorit să intre în familia regală şi a plănuit totul în detaliu.

Alături de prietena din copilărie, pe când Meghan Markle avea doar 15 ani. Fotografie realizată în faţa Palatului Buckingham. ( foto: DailyMail.co.uk)

Fix în faţa palatului, turista de 15 ani Meghan Markle se fotografia în anul 1996 alături de o prietenă, îmbrăcată lejer, în rochiţă şi cu o pereche de papuci în picioare, iar la 21 de ani după acest eveniment are ocazia să refacă poza, îmbrăcată elegant şi la braţul unui prinţ. Imaginea este remarcabilă, iar Meghan este de nerecunoscut, alături de tânăra Ninaki Priddy.

Aşa-zisa prietenă a revenit cu declaraţii şocante despre cea cu care călătorea în adolescenţă. După părerea ei, Meghan a plănuit totul în detaliu, iar Prinţul Harry este victima ei: "Nu sunt deloc şocată. E ca şi cum ea a planificat toată viaţa asta. Ea reuşeşte mereu ceea ce vrea, iar Harry i-a picat în plasă. A fost întotdeauna fascinată de Familia Regală. Vrea să fie Prinţesa Diana numărul 2. Îşi va juca rolul cu abilitate, dar sfatul meu pentru el ( n.r. Prinţul Harry) este să fie atent", a spus Ninaki Priddy pentru Daily Mail imediat după anunţarea logodnei lui Meghan Markle cu Prinţul Harry, scoţând din arhivă şi fotografia cu ele două în faţa Palatului Buckingham.

Doamna Priddy şi Meghan Markle s-au întâlnit la vârsta de doi ani la o prestigioasă grădiniţă din Hollywood şi au devenit inseparabile. "Noi eram ca două surori, toată lumea ştia asta", a spus femeia care are aceeaşi vârstă ca Meghan, 36 de ani. Imaginea remarcabilă cu Meghan din faţa Palatului Buckingham face parte dintr-un set de fotografii oferite chiar de Priddy, pentru Daily Mail, demonstrând totodată egoismul şi invidia pe care i-o poartă lui Meghan Markle, căci declaraţiile ei sunt de-a dreptul răutăcioase.

Foto: DailyMail.co.uk

Modifică Setările