News

O privire înăuntru cuibuşorului de nebunii al Victoriei şi al lui David Beckham. Se scaldă în lux!

O privire înăuntru cuibuşorului de nebunii al Victoriei şi al lui David Beckham. Se scaldă în lux! camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

El este unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti şi mai nou are propria echipă de fotbal - Miami Beckham United, iar ea este fostă cântăreaţă devenită între timp designer de succes. Împreună formează o familie fericită, mai ales că au 4 copii superbi. David şi Victoria Beckham, alături de Brooklyn (18), Romeo (15), Harper (6) şi Cruz (12), trăiesc într-o opulenţă greu de descris pentru că formează una dintre cele mai interesante şi mai cunoscute familii.

În prezent locuiesc la Londra, iar casa lor este o adevărată expoziţie de artă, de la mobilă exclusivistă, la un şemineu impresionant, un hol cu detalii minimaliste şi o grădină imensă. Cu o avere impresionantă, cei doi soţi şi-au permis cele mai elegante decoruri, iar fanii de pe Insatgram au putut face o vizită virtuală în vila de lux din Londra prin intermediul fotografiilor şi clipurilor video distribuite de membrii  familiei pe conturile de socializare.

Nu doar decorurile sunt în trend, dar şi accesoriile. Casa valorează 31,5 milioane de lire sterline, aşa că fiecare piesă din interior a fost gândită în detaliu, chiar şi electrocasnicele au fost alese pe sprânceană. Soţii Beckham au chiar şi o maşinărie de făcut cafea în valoare de 2.700 de lire sterline care face băuturi mai ceva ca la cafenelele de top.

Iată cum arată încăperile din faimoasa casă Beckham!

Foto: Instagram

Modifică Setările