News

O recunoşti? E una dintre tenismenele noastre, transformată stilistic de Adrian Perjovschi

O recunoşti? E una dintre tenismenele noastre, transformată stilistic de Adrian Perjovschi camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Abia revenită din America, unde a jucat la Charleston Open, s-a lăsat pe mâna stiliştilor de la Jovsky Studio pentru o transformare completă. Ai ghicit despre cine este vorba?

Adrian Perjovschi a reuşit una dintre cele mai şocante şi surprinzătoare transformări din istoria proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”. Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai bune tenismene din lume, a acceptat invitaţia hairstylistului Adrian Perjovschi de a participa la proiect şi de a trage astfel un semnal de alarmă în ceea ce priveşte fenomenul violenţei în familie, care în România ia amploare cu fiecare an care trece. 

Adrian Perjovschi şi echipa sa au gândit transformarea-manifest în două etape menite să impresioneze fiecare în mod diferit încă de la prima privire: 

“În prima fază, ne-am dorit să-i punem în evidenţă Mihaelei frumuseţea şi feminitatea pe care meseria ei nu le lasă întotdeauna să se vadă. Ea apare în faţă românilor şi a iubitorilor de sport în timpul partidelor de tenis cu părul prins şi fără nicio urmă de make-up, ei bine noi ne-am dorit-o divă gata să păşească pe covorul roşu al unui eveniment de gală, sub blitz-urile talentatului fotograf The Storyalist. Aşa că, am ales să-i conturez trăsăturile feminine cu nişte bucle romantice, make-up artistul Mădălina Petcu a ales să-i aplice un ruj roşu senzual, iar stilista Lucy Faur i-a recomandat o rochie lungă de un verde că mingea de tenis”, povesteşte specialistul în transformări radicale de look, Adrian Perjovschi.

“Astăzi m-am simţit răsfăţată. Mă îmbrac foarte rar în rochii, pentru că meseria mea implică altfel de ţinute şi multe antrenamente. Am decis să îmi dedic cât de mulţi ani voi putea sportului, aşa că probabil vremea rochiilor şi a seratelor va veni peste multă vreme când nu voi mai avea priorităţile de azi”, a declarat plină de strălucire Mihaela Buzărnescu. 

A doua fază a transformării este menită să oprească orice privitor în loc: “Am ales să umplem chipul Mihaelei de semne ale violenţei domestice, pentru ca mesajul nostru să fie cât mai de impact şi mai puternic transmis. Oricine vede un astfel de chip se opreşte din fuga zilnică şi pică pe gânduri”, declara Adrian Perjovschi care alege prin acţiunile sale caritabile să pună punct indiferenţei. 

“Cred că dramele violenţei în familie se pot ascunde şi sub cele mai strălucitoare haine şi sub cele mai cosmetizate chipuri şi trebuie să tragem un semnal de alarmă, să le spunem tuturor să vorbească. Am acceptat propunerea de a-mi fi acoperită faţa de vânătăi şi am avut o senzaţie teribilă. Nici nu pot să-mi imaginez ce simt victimele care au real astfel de vânătăi. Trebuie să ştie că nu sunt singure”, a declarat Mihaela Buzărnescu, care îndeamnă pe toată lumea să între pe site-ul Voci Netăcute pentru a afla toate detaliile despre acest fenomen. 

Foto: The Storyalist, Neal Trousdale

Modifică Setările