Vedete

O recunoşti? Mulţi spun că e cea mai frumoasă femeie din România! Aşa s-a transformat de Halloween

O recunoşti? Mulţi spun că e cea mai frumoasă femeie din România! Aşa s-a transformat de Halloween camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Începe nebunia de Halloween, încep transformările spectaculoase! Cine e cea care s-a machiat aşa? V-aţi dat seama?

E una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi, are o relaţie de ani de zile cu un artist şi e mama a trei copii. V-aţi dat seama despre cine e vorba, cine s-a machiat aşa? Pe 31 octombrie în toată lumea se sărbătoreşte Halloween-ul o sărbătoare de origine celtică care a devenit faimoasă în toate colţurile, chiar şi în România. Multe vedete, mulţi copii se costumează înfricoşător, merg şi colindă pentru a primi dulciuri. Anul acesta e mai dificil, din cauza pandemiei. 

Iată că şi celebrităţile de la noi respectă tradiţiile şi se costumează de Halloween. Cea care a dat startul este chiar Antonia, da, ea este persoana machiată în acest fel. Poartă diamante pe buze şi o perucă verde fosforescent pe cap. I-a reuşit transformarea, nu?

Şi fanii ei de pe reţelele de socializare s-au arătat încântaţi: "Amazing! Make up by Carla's dreams? 😉", a glumit cineva. Mulţi i-au spus că adoră această transformare. 

E considerată cea mai frumoasă femeie din România, dar nu e perfectă! Antonia a spus cu ce se confruntă

Nu mai e un secret faptul că de câţiva ani de zile Antonia este considerată cea mai frumoasă româncă. Are un chip superb, şi un trup pe măsură. Iată că acum, fără să o oblige nimeni, artista de 31 de ani a dezvăluit ce imperfecţiuni are pe trup! Nimeni nu ar fi bănuit că şi ea se confruntă cu aşa ceva!

La fiecare eveniment, la fiecare postare pe Instagram, Antonia afişează o imagine perfectă atât atunci când este machiată, cât şi nemachiată. Spunem că ea este perfectă, că are un chip superb, ca al unei tinere de 18 ani, şi un corp de zeiţă, bine proporţionat, cu picioare lungi şi bust voluminos. Ei bine...ea ne demonstrează că perfecţiunea nu există, că şi ea are mici probleme ca majoritatea femeilor.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările