Vedete

O recunoşti? Vedeta prezintă cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1 şi aşa arăta în copilărie

O recunoşti? Vedeta prezintă cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1 şi aşa arăta în copilărie camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ţi-ai dat seama cine este în poză? Cu siguranţă ai urmărit cu sufletul la gură emisiunile prezentate de ea la Antena 1!

Avea părul drept, obraji rotunzi şi nu era prea plinuţă. Aşa arăta în copilărie una dintre cele mai iubite prezentatoare din România. La doar 19 ani a pozat chiar şi în Playboy. Pe atunci era vânzătoare şi mergea cum tramvaiul la muncă, după cum a şi recunoscut. Anii au trecut rapid, a avut diverse relaţii, dar acum e la casa ei. 

Nu s-a căsătorit încă, dar are o relaţie cu...Smiley! Sigur că v-aţi dat seama că despre Gina Pistol este vorba. În urmă cu câteva zile, ea a postat în mediul online o imagine cu ea din copilărie. A avut şi un mesaj: "Copile drag, nu te grăbi să creşti (îmi spun din când în când în gând) La mulţi ani, copilaşi drăgălaşi!...indiferent de vârstă 😊"

Gina Pistol, dezvăluiri despre copilăria sa

Frumoasa prezentatoare TV a oferit un interviu exclusiv pentru OK! Magazine în care a vorbit şi despre copilăria sa, despre relaţia pe care a avut-o cu părinţii când era mică. 

Carieră nu-i decât o întâmplare? Până la urmă, tu te-ai născut într-un loc care nu-ţi oferea multe şi ai ajuns una dintre cele mai cunoscute femei din România!

Lasă-mă, te rog, să clarific un lucru! Atunci când mama era însărcinată cu mine, părinţii mei locuiau în Bucureşti, nu în Teleorman, cum a scris presa. Şi s-a întâmplat să meargă la mama ei în vizită, în Teleorman, şi să-i vină sorocul acolo. Cel mai apropiat spital era în Roşiorii de Vede şi acolo m-am născut eu. Eu am copilărit la bunici, în Teleorman, dar părinţii mei locuiau în Bucureşti. Nu e ca şi cum eram acel copil sărman care venea cu rata de la ţară. Nu vreau să se ştie despre mine că trăiam într-o sărăcie mai mare decât restul copiilor crescuţi în comunism.

Bănuiesc că ai avut o copilărie perfectă la ţară, cu căţărat prin copaci, alergat prin grădină…

Dar şi multă muncă! Culegeam porumbul, floarea soarelui, orice. Eu şi fratele meu mai mic cu 5 ani decât mine eram ajutoarele bunicilor. Şi tot acolo am învăţat că ţăranii au respect şi empatie pentru tot ce-i înconjoară, au o înţelepciune care nu se învaţă la oraş, la nicio facultate.

Foto: Facebook

Modifică Setările