Fashion

O româncă s-a numărat printre starurile prezente la Met Gala 2018

O româncă s-a numărat printre starurile prezente la Met Gala 2018

attends the Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City.

Anul acesta, evenimentul Costume Institute Gala, organizat în New York, la Muzeul Metropolitan de Artă, a avut o temă care a explorat legătura dintre catolicism şi modă. A fost, aşadar, o tematică aparte, ceea ce le-a permis defilatoarelor de covorul roşu să abordeze ţinute dintre cele mai variate şi spectaculoase. Andreea Diaconu Ei bine, unul dintre acele nume mari care au fost prezente la cel mai important eveniment de modă din an este al româncei noastre, modelul Andreea Diaconu.

În vârstă de 27 de ani, Andreea Diaconu, un model cunoscut peste hotare, a păşit pe covorul roşu al galei Met într-o ţinută spectaculoasă, care a respectat întru-totul tematica evenimentului. Ea a ales să poarte o rochie neagră, realizată în totalitate din paiete, care curgea fidel pe linia corpului. Şi-a accesorizat ţinuta cu o cruce aurie, supradimensionată şi un clutch negru cu inserţii aurii. A fost, fără doar şi poate, un outfit ”safe” şi ”curat”, purtat cu eleganţă şi graţie la Oscarurile Modei. Nu vi se pare?

Modifică Setările