News

O singură întâlnire amoroasă le-a fost de-ajuns ca să-şi dea seama că n-au ce căuta împreună!

O singură întâlnire amoroasă le-a fost de-ajuns ca să-şi dea seama că n-au ce căuta împreună!

Nimeni n-a bănuit vreodată că aceste perechi au existat cu adevărat, însă, pentru câteva ore cât a durat singura lor întâlnire amoroasă, vedetele spun că s-au simţit bine. Însă nu într-atât încât să repete figura şi să iasă din nou împreună în oraş!

Madonna & Michael Jackson

Regina şi Regele Pop au făcut senzaţie pe covorul roşu de la Oscarurile din 1991, când s-au prezentat împreună la marele eveniment. Perechea arăta senzaţional, MJ, în fracul său alb, accesorizat cu diamante, iar Madge ca o Marilyn Monroe a anilor '90! Surprinzător sau nu, întâlnirea lor n-a fost doar de ochii lumii, după cum avea să recunoască diva abia în 2016, când i-a povestit lui James Corden tot ceea ce s-a întâmplat în seara cu pricina.

Dezinvoltă ca de obicei, Madonna a dezvăluit că l-a sărutat pe Michael cu acea ocazie, “cu limbă şi toate cele” şi că ea a fost nevoită să facă prima mişcare, pentru că Jackson era “puţin cam timid”. “Dar l-am convins să coopereze… S-a relaxat puţin după ce i-am turnat un pahar de Chardonnay, care a făcut minuni!”, şi-a continuat mărturisirile creatoarea hitului Like a Virgin.  

Pe măsură ce trece timpul, diva îşi aduce aminte de acea seară cu tot mai multă plăcere. În martie 2018, Madonna a postat o fotografie cu ei doi împreună, pe pagina sa de Instagram, scriind alături de imagine: “Cea mai tare întâlnire amoroasă!” O fi fost ea o întâlnire memorabilă pentru Regina Pop, dar nu şi pentru Rege, pentru că, după cum ştim cu toţii, n-au urmat alte date-uri între cele mai reprezentante staruri din showbiz la acea oră.