Case Regale

O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din nou, reţelele sociale

O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din nou, reţelele sociale

Pe 31 mai, Twitter-ul a fost asaltat de postările unui grup de hackeri care lansa o nouă controversă: Prinţesa Diana a fost ucisă la ordinul lui Filip de Edinburgh.

Gruparea Anonymous, creată la mijlocul anilor 2000, a dezvăluit de-a lungul timpului numeroase fapte de corupţie la nivel înalt, săvârşite în Statele Unite. Tot aceasta grupare a fost cea care a detaliat şi faptul că Lady Di ar fi fost victima unui complot pus la cale de Casa Regală Britanică, iar moartea survenită în 1997 nu ar fi fost un accident. Postarea de pe Twitter care devoala aceste fapte a fost, ulterior, ştearsă, însă lumea o viralizase deja în mai multe limbi. Potrivit postării, unul dintre aghiotanţii prinţului Charles, John Hopkins, ar fi mărturisit pe patul de moarte, susţinând că nu a fost singura comisă între anii 1973 şi 1999. Secretul deţinut de Lady Di era extrem de grav pentru această familie cu sânge albastru: exista şi o înregistrare pe care Lady Di ar fi deţinut-o cu mărturii legate de traficul de minori pentru favoruri sexuale.  Hopkins a mai povestit că fosta prinţesă este singura femeie pe care au ucis-o cu ordin precis şi direct din partea monarhiei britanice. Un detaliu răvăşitor spune că această odioasă crimă a fost comandată direct de Prinţul Filip: “Totul trebuia să arate ca un accident, Diana ştia prea multe secrete”. Întrebat de ce nu a povestit mai devreme aceste lucruri, acesta a spus că toţi agenţii MI5 promit fidelitate Coroanei până la moarte.

Mărturisirea unui fost agent MI5 devoalează faptul că Lady Di ar fi fost ucisă la ordinul Prinţului Filip, tatăl lui Charles.

După cum era de aşteptat, unii au crezut în această teorie, alţii au contestat-o. Cert este că decesul lui Lady Di în fatidica zi de 30 august 1997 rămâne un mare secret. Unul care trebuie foarte bine păstrat de cei de la palatul Buckingham.

 

Citește și ...