News

O trupă din România a concertat la o nuntă de milioane de dolari din Qatar

O trupă din România a concertat la o nuntă de milioane de dolari din Qatar

Pentru ele, 2017 se va încheia cu un mare succes! Cântăreţele au reuşit să facă un spectacol de neuitat la o nuntă de milioane de dolari din Qatar.

Solistele de la Amadeus au lansat piese şi videoclipuri care se bucură de succes peste hotare, motiv pentru care acestea sunt tot mai cerute la diverse evenimente. Începând cu primăvara acestui an, cererea de concerte a devenit din ce în ce mai bogată. Când nu aveau concerte la evenimente corporate sau de lux în România, cele patru artiste erau mai tot timpul plecate peste hotare.

Au bifat anul acesta zeci de ţări, printre care Italia, Franţa, Spania, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Mexic sau India. Cel mai recent concert susţinut a avut loc în Qatar. Artistele au fost invitate să susţină principalul recital în cadrul unei nunţi de milioane de dolari, a unui şeic.

Româncele au cântat în cadrul petrecerii miresei, la care au fost invitate peste 1000 de femei. Este ştiut că în Qatar nunţile au două petreceri: una la care participă doar mirele şi bărbaţii, şi alta la care participă mireasa şi invitatele, de această dată ele fără a mai purta veşintele tradiţionale arăbeşti, optând pentru rochii elegante.

Artistele de la Amadeus au concertat într-un cadru de poveste. Tematica petrecerii a fost Fairytale Wedding şi, pentru acest eveniment, a fost construit un castel imens, ca în poveşti, înconjurat de un cer înstelat, creat din mii de becuri ce coborau din tavan. Decoraţiunile florale au fost la fel de spectaculoase, folosindu-se peste 5000 de trandafiri albi şi roz.

Artistelor le-au fost îndeplinite toate cerinţele pentru a oferi un spectacol de neuitat: dacă Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu şi Bianca Gavrilescu au venit cu propriile instrumente din România, Laura Lăzărescu a avut la dispoziţie un pian alb imens, ce aparţine unui renumit brand de lux.

Cele patru artiste au interpretat piesele clasice incluse în show-ul lor, precum Carmen (Bizet), Hijo de la luna, Shes The One, Earth Song, construind o atmosferă de basm, apreciată de miile de invitate.

„Experienţa trăită în Qatar a fost impresionantă. Am luat parte la unul din cele mai fastuoase şi mai bine organizate evenimente din ultimii ani. A fost şi pentru prima dată când am participat la o astfel de petrecere de nuntă. Cum era de aşteptat, am fost rugate să păstrăm discreţia maximă în ceea ce priveşte identitatea mirilor, fiind vorba de o familie de şeici, precum şi identitatea invitatelor. Au luat parte peste 1000 de doamne şi domnişoare care, în acea noapte, pentru că nu erau privite de bărbaţi, au renunţat la abăile tradiţionale şi au îmbrăcat rochii de seară elegante. În mod firesc, am fost rugate să nu facem fotografii în timpul petrecerii. Singurele poze făcute au fost la repetiţii. A fost un eveniment deosebit de elegant, de mare prestanţă. Am cântat în faţa unui castel-butaforie, replica unui castel de pe Valea Loirei, sub un cer înstelat creat din mii de becuri ce coborau din tavan. A fost cu adevărat o petrecere de basm, aşa cum spunea şi tematica”, povesteşte Andreea Runceanu.

Nici nu s-au întors bine din Qatar ca cele patru artiste din Amadeus au plecat deja în Franţa pentru un concert ce are loc, de această dată, într-un castel veritabil de lângă Paris. După Franţa, româncele au programat turneu în Mexic şi Singapore, urmând ca anul viitor să susţină mai multe concerte în America Latină, unde au o bază solidă de fani.

Modifică Setările