News

O vedetă de la noi a protestat la New York

O vedetă de la noi a protestat la New York

Chiar dacă sunt departe, vedetele îşi arată susţinerea faţă de mulţimea de protestatari din Piaţa Victoriei. Una dintre ele a ieşit să scandeze la New York. Iată despre cine este vorba.

protest New York

În ultimii ani, Silvia Lăuneanu (De La Vegas) a stat mai mult plecată decât în ţară, şi asta de când viaţa ei a virat-o spre Statele Unite, unde şi-a întâlnit şi alesul. De când este soţia lui Sorin Botezatu şi mămica unui băieţel de un an, Alexandru, artista "a prins cheag" la New York, unde tocmai a devenit locatara unui penthouse de vis în Manhattan.

Dar cu toate că viaţa ei are noi valenţe, ea ţine permanent legătura cu prietenii şi cu rudele din ţară şi este solidară cu cei care au ieşit în stradă şi susţin valorile democratice.

Silvia Launeanu protest New York

"Nu suntem indiferenţi! De la 7000 de km... simt româneşte! Nu spun jos guvernul şi la putere opoziţia. Spun: Unitate!" este mesajul Silviei Lăuneanu postat pe pagina ei de socializare.

Evenimentele din ţară coincid cu perioada în care Silvia tocmai şi-a lansat noul clip, "Pierduţi în trecut" - primul după ce artista a devenit mămică.