Vedete

Oaia neagră a familiei Bush n-a fost invitată la înmormântarea preşedintelui american. Despre cine este vorba?

Oaia neagră a familiei Bush n-a fost invitată la înmormântarea preşedintelui american. Despre cine este vorba?

Lipsa ei de la ceremonia funerară a fost dovada faptului că acest conflict continuă mocnit în familia Bush

Şi-ar fi dorit să fie prezentă la înmormântarea fostului ei socru,  George H.W. Bush, dar nu a fost invitată. Este vorba despre Sharon Bush (foto jos), fosta soţie a lui Neil Bush, unul dintre cei 6 copii ai cuplului George-Barbara Bush.

Dar nu doar că n-a fost invitată. Secretara lui Neil Bush i-a pufnit în faţă, explicându-i că nu sunt suficiente locuri în catedrala de la Washington. „Mi-am dorit să-i aduc un ultim omagiu seniorului Bush, alături de cei trei copii ai mei. Dar omagiul meu a fost oricum felul în care i-am crescut pe cei trei nepoţi ai lui, în timpul mariajului meu de 23 de ani cu Neil”, a comentat Sharon, care în timpul ceremoniei funerare a luat masa cu Cynthia Germanotta, mama lui Lady Gaga - căreia mai mult ca sigur i s-a plâns despre acest război care durează de ani de zile în familia lor.

„Eu am avut grijă să cresc copiii cu picioarele pe pământ, i-am dus încă de când avea 4 ani la cantinele săracilor, ca să vadă cum trăiesc oamenii care n-au avut aceleaşi şanse în viaţă ca ei. Eu am făcut asta. Neil nu le era niciodată alături. El era mereu plecat”, a mai comentat ea, plină de obidă. Ca o dovadă a felului frumos în care şi-a crescut copiii, Sharon a postat pe Instagram o imagine cu fiica ei, Ashley, citindu-i înainte de culcare Seniorului Bush.

E limpede că, în familia Bush, acest conflict e departe de a se stinge. Sharon şi Neil au fost căsătoriţi din 1980 în 2003, când au divorţat în mijlocul unui scandal în care tot felul de acuzaţii au fost aruncate dintr-o tabără în alta. Printre altele, în presă a ajuns şi un e-mail primit de Sharon în pragul divorţului, în care Neil îi reproşa că mereu l-a comparat cu fraţii lui, aşteptând să aducă mai mulţi bani acasă, punând mereu presiune pe el – şi mereu l-a considerat un ratat deşi era fiul celui de-al 41-lea preşedinte al Americii şi fratele a doi guvernatori. Mama lui, Barbara, îi lua mereu partea fiului său. În replică, Neil se răzbuna având numeroase aventuri extraconjugale, pe care apoi stuff-ul fratelui George Bush se chinuia să le ascundă. Ba mai mult, cea din urmă lovitură pe care Neil i-a dat-o lui Sharon a fost să se căsătorească cu altă femeie la doar un an de la divorţ (foto jos, la înmormântare: al treilea din faţă în spate - Neil, alături de cea de-a doua soţie). Şi totuşi, mulţi au considerat-o tot pe Sharon oaia neagră a familiei, din cauza faptului că e mereu pusă pe harţă şi tot timpul dispusă să spele rufele familiei Bush în public...

Foto: Getty Images