Kate & William

Oamenii de încredere ai Prinţului William! Cine sunt cei mai buni prieteni ai viitorului rege?

Oamenii de încredere ai Prinţului William! Cine sunt cei mai buni prieteni ai viitorului rege? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este Duce de Cambridge şi nu numai că s-a născut în familia regală britanică, ci este şi urmaşul direct la tron. După ce Regina Elisabeta va muri, puterea va fi preluată de Prinţul Charles, iar următorul rege după el va fi Prinţul William, primul lui fiu.

Jurnaliştii de la Hello Magazine se întreabă deja cum va fi viaţa lui William ca rege, chiar dacă vor trece mulţi ani până când va ajunge pe tron, iar dilema lor cea mai mare este pe cine va avea el alături la acea vreme. Din această cauză, ei au întocmit o listă cu cei mai buni prieteni ai prinţului, iar aceştia nu sunt foarte mulţi la număr.

William van Cutsem

Familia van Cutsem are o istorie care se intersectează cu cea a familiei regale. Hugh van Cutsem, tatăl lui William van Cutsem, este cel mai bun prieten al Prinţului Charles, cei doi fiind colegi la Cambridge. Astfel, William van Cutsem a devenit cel mai bun prieten al Prinţului William, fiindu-i totodată naş micului Prinţ  George.

Hugh van Cutsem

Ce se întâmplă când cel mai bun prieten al tatălui tău are mai mulţi băieţi? Aproape toţi devin prietenii tăi, în funcţie de vârsta pe care o aveţi, atât tu, cât şi ei. Aşa se face că Prinţul William este bun prieten şi cu Hugh, fratele mai mare al lui William van Cutsem.

James Meade

Colegi încă din ani 2000, Prinţul William şi James Meade au rămas prieteni foarte buni şi în ziua de astăzi. Cei doi sunt şi vecini în Norfolk, iar James este totodată şi naşul micuţei Charlotte.

Thomas van Straubenzee

La fel ca şi James Meade, Thomas van Straubenzee este naşul Prinţesei Charlotte, iar la nunta Prinţului William el a ţinut celebrul toast. Cei doi se cunosct de pe vremea când studiau la Ludgrove, fiind unul dintre cei mai vechi prieteni ai Prinţului William.

Oliver Baker

S-a cunoscut cu Prinţul William şi cu Kate Middleton la Universitatea St. Andrew, iar de atunci au rămas în relaţii foarte bune. Nu sunt doar prieteni, ci Oliver Baker este şi naşul micului George.

Guy Pelly

El este bărbatul care i-a organizat Prinţului William petrecerea burlacilor, fiind deţinătorul unor cluburi de noapte. Guy Pelly şi William se cunosc din anul 2001, atunci când au mers împreună la vânătoare, iar prietenia lor a devenit tot mai strânsă. Chiar dacă are o reputaţie nu tocmai bună, Guy este naşul Prinţului Louis.

Harry Aubrey-Fletcher

Fiul lui Sir Henry Aubrey-Fletcher se cunoaşte de foarte mulţi ani cu Prinţul William, acesta fiind unul dintre invitaţii importanţi de la nunta din 2001 a lui Harry Aubrey-Fletcher.