Vedete

Oana Mareş: “Pandemia este un test de rezistenţă pentru o familie”

Oana Mareş: “Pandemia este un test de rezistenţă pentru o familie”

Oana Mareş crede că această perioadă este una a încercărilor şi, chiar dacă viitorul ne sperie, trebuie să fim atenţi la sentimentele celor de lângă noi. Prezentatoarea TV are convingerea că împreună totul poate fi depăşit şi că ar fi trist să ne pierdem pe traseu.

“Nu uitaţi de sentimentele şi angoasele partenerului de viaţă. Fie că el este cel care duce greul financiar, fie că el este cel care are grijă de casă şi copil. Ne-am împărţit, mulţi, responsabilităţile pentru siguranţa familiei. Este o perioadă în care trebuie să fim echipă! Reproşurile îşi au locul. Ne arată că suntem umani. Nu vă amărâţi! Suntem nesiguri şi speriaţi de viitor. Va fi vreodată la fel ca înainte? Şi dacă va fi bine, dar ne pierdem pe traseu? Nu ar fi un deznodământ trist? Nu lăsaţi teama pentru mâine să vă umbrească fericirea de a fi acasă, în siguranţă, vii, sănătoşi, cu copiii , indiferent cât de grea a fost ziua ei, ziua lui...

Pandemia este un test de rezistenţă, ca multe altele, pentru o familie. Să fim smart şi să-l trecem cu brio , vorbind cu cei dragi despre tot ce ne apasă şi punând în balanţă miza!”, spune Oana Mareş.

 

 

Modifică Setările